: Home › › Poseta partnerima u Hrvatskoj u okviru projekta "Improving Energy Efficiency in Local Authorities in the Danube Region"

Poseta partnerima u Hrvatskoj u okviru projekta "Improving Energy Efficiency in Local Authorities in the Danube Region"

Poseta partnerima DOOR, Zagreb i Udruga Cezar, Rijeka 09.-11.03.2016. 

Članovi Udruženja EkoEnergija Aleksandar Tomić, Predrag Zbiljić i Srđan Vesović su, od 09.03 do 11.03.2016. bili u radnoj poseti partnerima u Hrvatskoj u okviru projekta "Improving energy efficiency in Local Authorities in the Danube Region".

Prvog dana posete 09.03.2016. održan je sastanak sa Ivanom Rogulj i Petrom Andrić iz DOOR Zagreb u njihovim prostorijama. Na sastanku smo, u naravno prijateljskoj atmosferi, diskutovali o da sada urađenom u projektu kao i o budućim koracima u okviru ovog projekta, kao i o budućim planovima za dva nova projekta koja imamo u planu sa istim partnerima. Podelili smo iskustva u vezi saradnje sa Jedinicama lokalne samouprave, određenim poteškoćama u vezi popunjavanja Upitnika, ali smo zaključili da sve ide po planu i veoma uspešno.

Drugog dana posete, 10.03.2016. smo boravili u Rijeci, gde je održan sastanak u prostorijama naših dragih prijatelja iz Udruge Cezar, sa Markom Bačićem i Iris Devčić. Pored svega što o čemu smo diskutovali sa partnerima iz DOOR, u Rijeci smo imali prezentaciju od strane partnerske organizacije Udruge Cezar, firmom Energo iz Rijeke. Prezentaciju je održao Marin Blečić iz Energo i na njoj je predstavljen softver za održavanje javne rasvete „GIS javne rasvete“. Takođe ovom sastanku su prisustvovali predstavnici JLS Rijeka Tajana Jukić Neznanović i Kastav Krešimir Vidović, koji su učesnici ovog projekta.

Ovim putem želimo da još jednom uputimo zahvalnost našim dragim partnerima i prijateljima na gostoprimstvu i izvanrednoj saradnji.